Om oss

   

Eucalyptus ble startet av Ina Håland en flott september - dag i 2013. Ina hadde en visjon om å fortsette et vakkert eventyr med flotte, spesielle blomster og en annerledes serviceinnstilling i blomsterbutikken i hjertet av Sarpsborg sentrum.

-Jeg hadde allerede jobbet i pellygata 80 når jeg fikk tilbudet om å gjøre det om til mitt eget. Da jeg hadde drømt å kunne starte mitt eget med stor fokus på bryllup fra før, var det ikke vanskelig å svare ja! Armene ble brettet opp og fikk hjelp til å rydde og male i kriker og kroker med familie og vennene mine og jeg har ikke angret siden. Blomsterkarrieren min startet oppe i Bjørkelangen, hvor jeg ble første gang introdusert til blomsterfaget. Etter det ble det blomsterskole og lærlingsplass både hos kjente lokale blomsterbutikker og nasjonale. Jeg har fått masse hjelp av mange flinke og kjente blomsterdekoratører gjennom opplærlingen og har tatt med meg det beste fra de alle. Lokalet er full av spennende varer med det spesielle preget. Eucalyptus følger trender og smak. Masse varer som man ikke finner overalt, så du kan ha noe ikke alle har! Jeg ønsker at kundene skal få en flott opplevelse og ville ønske å dra til Sarpsborg sentrum for alle de flotte perlene som fortsatt lever i her. Mine flotte ansatte og jeg ønsker alle kunder velkommen! Vi lager til alle anledninger!!

 -Klem fra Ina

 

 

 

Historikk om pellygata 80

Den gamle apotekergården har blitt godt tatt vare på siden oppbyggingen tidlig 1900-tallet. Der Eucalyptus holder til i, ble det renovert når 5 små stuer begynte der, der fant de det mest fantastiske taket som man har sett. Nydlig håndmalt med den flotte løvestatuen i hjørnene og nydlige blomsterdekor i midten. Bak veggene var gammel, nydelig murvegger. Det kunne ikke vært et bedre lokale for en blomsterbutikk! Miljø og lokalet er en av grunnene man må komme innom pellygata 80! Historikk i sitt ess og blomsterbutikk som bygger sin estetikk rundt. Det øverste bildet er fra 1918. Så ikke mye forandringer i den flotte byggningen. Velkommen inn for en titt!